Aspire Academy atrage cei mai talentaţi tineri din România şi de peste hotare. Profesori universitari de la Harvard şi Stanford vin să îi îndrume în luna iulie, la Poiana Braşov. Inscrierile se fac pana la data de 23 Aprilie

Postat la 20 aprilie 2017 96 afişări

Zeci de tineri excepţionali, studenţi în străinătate, profesionişti şi antreprenori vin vara aceasta la Aspire Academy, programul de top pentru liderii de mâine. Aspire este cel mai prestigios program de leadership din România, iar profesionalismul şi cursurile de calitate atrag în fiecare an antreprenori în devenire şi lideri din numeroase domenii.

Aspire Academy atrage cei mai talentaţi tineri din România şi de peste hotare. Profesori universitari de la Harvard şi Stanford vin să îi îndrume în luna iulie, la Poiana Braşov. Inscrierile se fac pana la data de 23 Aprilie

Aplicatiile pentru a 2 a sesiune de inscrieri pot fi trimise pana la data de 23 Aprilie! Dacă vrei să te numeri printre studenţii care vor să facă o schimbare în România şi în lume, încă mai poţi aplica la Aspire Academy.   

Programul va avea loc pe 14-21 Iulie şi le va oferi participanţilor acces la cursuri şi seminarii construite pe formatul universităţilor din SUA. Profesori distinşi de la instituţii de renume precum Harvard, Stanford şi UC Berkeley vin la Aspire Academy pentru a-i îndruma pe studenţii români către leadership autentic.  

“Pentru a ajunge un lider trebuie să dobândeşti câteva calităţi şi valori, iar leadership-ul se învaţă”, spun profesorii americani de la Stanford şi Harvard care au venit pentru câteva zile în România, la Poiana Braşov, să predea cursuri de leadership tinerilor înscrişi la Academia Aspire. “Studenţii de aici sunt entuziasmaţi, vor să înveţe, sunt ambiţioşi. Îi învăţăm despre leadership, cum pot să devină lideri, să se înţeleagă pe ei şi pe cei din jur. Printre calităţile pe care le are un lider se remarcă puterea de a motiva oamenii inspirându-i să realizeze un obiectiv, nu forţându-i să facă asta” a declarat Phil Malone, profesor de Innovation and Intellectual Property la Stanford University.

Studenţii cu rezultate deosebite atât şcolare cât şi extraşcolare sunt atraşi de calitatea superioară a cursurilor şi a cadrelor universitare ale programului. Comunitatea Aspire Academy reuneşte peste 500 de tineri care ocupă poziţii de leadership în comunitatea lor, şi-au deschis propria afacere sau lucrează la o companie de success. Network-ul Aspire se întinde şi în străinătate, participanţii provenind din peste 20 de ţări din Europa şi alte continente. 

Tinerii care vin la Aspire sunt convinşi că pot face o schimbare şi colaborează în timpul programului pentru a rezolva problemele cu care ne confruntăm. „Studenţii sunt extraordinari, au toate calităţile pe care le au şi studenţii mei de la Harvard şi de la Stanford. Sunt implicaţi, activi şi lideri în sensul în care sunt pregătiţi să facă schimbare în lume, să aibă o carieră de succes. Sunt onorată să fac parte din viaţa lor”, a spus unul dintre profesorii Aspire, Luciana Herman, care predă Public Policy la Universitatea Stanford şi care a predat 20 de ani la Harvard, cursuri de retorică politică.

Aspire Academy susţine participanţii programului prin resurse pentru dezvoltare profesională precum oportunităţi de job-uri şi internship-uri. Alumni Aspire pot colabora cu tinerii talentaţi din comunitate pentru a-şi construi propria afacere cu ajutorul mentoratului din partea organizaţiei.

Studenţii care ştiu că vor să se implice şi să facă o schimbare cu adevărat, însă nu au găsit încă îndrumarea de care au nevoie, sunt invitaţi să aplice la Aspire Academy care va avea loc pe 14-21 iulie, la Poiana Braşov. 

Aplicaţia constă în CV-ul personal, un scurt eseu despre o experienţă formatoare din ultimii ani şi câteva întrebări legate de motivaţia personală.  Sunt necesare cunoştinţe avansate de limba Engleză. Burse disponibile pentru studenţii cu posibilităţi financiare reduse

Dacă vrei să ai parte de profesori dedicaţi şi un colectiv de excepţie care să îţi fie alături, trimite aplicaţia ta până pe 23 aprilie la adresă www.aspireacademy.ro.   De asemenea, pe site, mai multe detalii pentru programele destinate liccenilor şi tinerilor profesionişti, care vor avea loc în aceeaşi perioadă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.