Asociaţia Română a Profesioniştilor în Relaţii Publice are un nou consiliu de conducere

Autor: Ana Raduta Postat la 13 decembrie 2011 22 afişări

Asociaţia Română a Profesioniştilor în Relaţii Publice (ARRP) are, începând din această lună, un nou consiliu de conducere. Actuala echipă de management este compusă din practicieni din companii şi comunicatori instituţionali.

În urma alegerilor, consiliul de conducere este format din Sandra Pralong (preşedinte), Alina Dolea (vicepreşedinte pe domeniile educaţie şi instituţii publice), Gabriel Pâslaru (vicepreşedinte pe domeniul companiilor de PR), Anca Gheorghe, Andreea Năstase şi Mireille Rădoi (membri) şi Mona Ardeleanu (secretar general).

Sandra Pralong este cel de al şaselea preşedinte al ARRP, după Liviu Mureşan, Rodica Moisescu, Simona Miculescu, Dumitru Borţun si Rareş Petrişor.

Asociaţia Română a Profesioniştilor în Relaţii Publice este o organizaţie non-profit care funcţionează din iunie 1995, reunind cadre universitare, consultanţi şi comunicatori instituţionali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARRP,
management,
Sandra Pralong
/actualitate/asociatia-romana-a-profesionistilor-in-relatii-publice-are-un-nou-consiliu-de-conducere-9055554
9055554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.