Asigurătorul Astra a recrutat pentru poziţia de director financiar un auditor de la KPMG

Autor: Anelis Baciu Postat la 11 ianuarie 2013 23 afişări

Marinela Grigore, în vârstă de 31 de ani, a fost numită la începutul acestui an în funcţia de director financiar al companiei de asigurări Astra, jucătorul cu numărului doi de pe piaţa locală.

Marinela Grigore, în vârstă de 31 de ani, a fost numită la începutul acestui an în funcţia de director financiar al companiei de asigurări Astra, jucătorul cu numărului doi de pe piaţa locală. Grigore are o experienţă de şapte ani ca auditor financiar şi anterior a lucrat la KPMG, una din cele mai importante companii de audit locale. Ea o înlocuieşte pe Carmen Ghiorghe, care ocupa această funcţie din anul 2004. Noul director financiar al Astra a studiat administrarea afacerilor la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi la Universitatea Orleans din Franţa, specializarea audit şi control de gestiune. Astra a subscris în primele nouă luni ale anului prime brute în valoare de 776 milioane de lei.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asiguratorul-astra-a-recrutat-pentru-pozitia-de-director-financiar-un-auditor-de-la-kpmg-10452393
10452393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.