Ascendis a înregistrat anul trecut venituri de 4,7 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul anterior

Autor: Ioana Matei Postat la 05 martie 2015 71 afişări

Ascendis a înregistrat anul trecut venituri de 4,7 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul anterior

Grupul Ascendis, liderul pieţei locale de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării profesionale, a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri cumulată de 4,7 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul anterior. Creşterea a venit pe fondul intensificării cererii de programe de training personalizate după nevoile companiilor- client, dar şi a câştigării de cotă de piaţă, potrivit unui comunicat transmis de companie.

“Pe fondul contextului economic favorabil, angajatorii au reluat investiţiile în angajaţii-cheie. Indiferent daca vorbim despre programe integrate de training, centre de evaluare şi dezvoltare, optimizare de procese, cursuri de limbi straine, conferinte sau teambuilding-uri, un lucru este cert: nu se mai organizează programe de dezvoltare care să nu aibă în spate obiective clare de business”, a declarat Andrei Goşu, directorul general al Ascendis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
inregistrare,
trecut,
venituri,
dezvoltare
/actualitate/ascendis-a-inregistrat-anul-trecut-venituri-de-4-7-milioane-de-euro-in-crestere-cu-30-fata-de-anul-anterior-13936154
13936154
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.