Arpad Paszkany, achitat definitiv de ICCJ în dosarul de şantaj

Postat la 11 mai 2012 21 afişări

Finanţatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj, a fost achitat, definitiv, după ce instanţa supremă a respins, vineri, recursul procurorilor la decizia din martie 2011 a Curţii de Apel Cluj.

Instanţa supremă a menţinut astfel decizia Curţii de Apel Cluj, care a decis, în 11 martie 2011, achitarea lui Arpad Paszkany atât pentru acuzaţia de sprijinire a unui grup infracţional organizat, cât şi pentru şantaj. Decizia Curţii de Apel Cluj fusese contestată de DIICOT la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, instanţa respingând recursul procurorilor. Şi Tribunalul Cluj dispusese achitarea lui Paszkany, atât pentru şantaj, cât şi pentru sprijinirea şi finanţarea grupului "Gazeta", decizia fiind contestată atunci de procurori la Curtea de Apel Cluj.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
arpad paskany,
santaj,
achitare
/actualitate/arpad-paszkany-achitat-definitiv-de-iccj-in-dosarul-de-santaj-9616139
9616139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.