Armele secrete ale lui Putin care au schimbat cursul războiului din Siria - GALERIE FOTO

Postat la 30 martie 2016 39841 afişări

Intervenţia Rusiei în Siria a permis preşedintelui Vladimir Putin să îşi "etaleze" cele mai noi arme şi vehicule militare - iar acestea arată ce putere are, cu adevărat, armata rusească.

Cu ajutorul lui Putin, forţele lui Assad au reuşit recent să recucerească oraşul antic Palmyra, o lovitură importantă dată celor din ISIS.

Arsenalul lui Putin include, printre altele, avioane de luptă, sisteme de rachete, tacuri de ultimă generaţie, bombe inteligente şi tehnologie prin satelit care poate bloca orice fel de comunicaţii.

Rusia a investit aproape 300 de miliarde de euro în armament, în ultimii zece ani, sub conducerea lui Putin; un ofiţer britanic în rezervă a declarat celor de la Daily Mail că "modul în care ruşii au schimbat cursul conflictului este alarmant, dar şi impresionant."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/armele-secrete-ale-lui-putin-care-au-schimbat-cursul-razboiului-din-siria-galerie-foto-15168688
15168688
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.