Arafat spune că nu este în regulă, la salariul primit, ca medicii de la stat să stea 4-5 ore la serviciu: „Dacă vin la 8.00 şi plec la 1.00 sau 12.00, nu e OK”

Autor: Departamentul Social Postat la 27 octombrie 2018 93 afişări

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că, după ce au crescut salariile în sectorul public, loialitatea faţă de sectorul public trebuie să fie la nivel maximum.

„Din momentul în care noi plătim corect, pentru că nu mai poate spune nimeni că plata e sub un nivel, trebuie să ne aşteptăm la un comportament foarte corect, la o abordare foarte corectă a bolnavului şi la un interes egal cu ce dau unii în sectorul privat. În sectorul public, nu mai e niciun motiv şi nu generalizăm. Sunt mulţi medici care îşi fac treaba corect şi o făceau şi înainte de creşteri. Acum avem motivul. Din moment ce plata a ajuns la nivelul acesta, solicităm ca în sectorul public să fie interesul şi loialitatea la nivel maxim. Nu prindem pe nimeni care pleacă înainte de program ca să opereze sau să lucreze în altă parte, fără să fac aluzie la nimeni, dar dau exemple care ştim că se întâmplă. Nu pot să consult în cabinet privat, când încă sunt prins în programul public. Vin la 8, plec la 4 e una, dar vin la 8 şi plec la 1 sau la 12 nu e ok la salariul primit", a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARAFAT,
MEDICI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.