Arafat, impresionat de medicii, autorităţile şi locuitorii din Muntenegru: "Totul a fost exemplar". Ce s-ar fi întâmplat dacă acest accident ar fi avut loc în România

Postat la 26 iunie 2013 64 afişări

Raed Arafat spune că medicii, autorităţile şi locuitorii din Muntenegru sunt un exemplu ce trebuie urmat, pentru că au acţionat perfect după accident, fără să apeleze la ajutor din afară, în timp ce într-un judeţ din România comparabil ca populaţie s-ar fi cerut sprijin zonelor limitrofe.

Arafat, impresionat de medicii, autorităţile şi locuitorii din Muntenegru: "Totul a fost exemplar". Ce s-ar fi întâmplat dacă acest accident ar fi avut loc în România

 "Gândiţi-vă că Muntenegru are o populaţie similară unui judeţ de la noi. Dacă acest accident ar fi avut loc în Mureş, spre exemplu, am fi apelat la sprijinul judeţelor limitrofe. Dar medicii, autorităţile şi locuitorii din Muntenegru s-au mobilizat şi au intervenit prompt, fără niciun sprijin din afară. Ei sunt un exemplu de solidaritate, omenie, mobilizare şi profesionalism ce trebuie urmat şi de noi", a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.

Secretarul de stat a mai spus că, din momentul în care a ajuns în Muntenegru, a fost permanent însoţit de ministrul Sănătăţii de acolo. Mai mult, zeci de medici, asistente şi infirmiere au venit la serviciu după prăbuşirea autocarului, deşi erau în afara orelor de program.

"Totul a fost exemplar", a subliniat Arafat, care a ţinut să mulţumească pentru solidaritate tuturor celor din Muntenegru - cadre medico-sanitare, autorităţi, oameni obişnuiţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arafat-impresionat-de-medicii-autoritatile-si-locuitorii-din-muntenegru-totul-a-fost-exemplar-ce-s-ar-fi-intamplat-daca-acest-accident-ar-fi-avut-loc-in-romania-11027972
11027972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.