Aproximativ 500 de angajaţi ai TVR protestează faţă de concedierile colective din televiziune

Postat la 08 octombrie 2012 15 afişări

Circa 500 de angajaţi ai SRTv s-au adunat luni, în jurul orei 10.00, în curtea instituţiei şi protestează faţă de procesul de concediere colectivă din TVR în urma căruia vor fi desfiinţate 872 de posturi.

Reprezentanţii Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR - SPUS TV (sindicatul reprezentantiv din TVR, n.r.) au declarat pentru MEDIAFAX că acţiunea este spontană şi a fost declanşată în contextul în care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, administraţia Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a afişat pe site-ul intern al instituţiei comisiile care îi vor evalua pe angajaţii TVR în vederea aplicării planului de restructurare. "Protestăm nu neapărat faţă de aceste comisii, ci vizavi de modul în care a fost concepută această restructurare. Noi avem un proiect de restructurare, dar nu au ţinut cont de el şi nici de punctul nostru de vedere", au spus reprezentanţii SPUS TV.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tvr,
restructurare,
personal,
concedieri
/actualitate/aproximativ-500-de-angajati-ai-tvr-protesteaza-fata-de-concedierile-colective-din-televiziune-10175378
10175378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.