Aproximativ 1.400 de angajate din Poliţia Capitalei, chestionate despre eventuale hărţuiri

Postat la 15 ianuarie 2013 25 afişări

Echipele de psihologi şi sociologi din Poliţia Română vor chestiona aproximativ 1.400 de angajate din Poliţia Capitalei, în legătură cu eventuale discriminări sau hărţuiri sexuale la locul de muncă, potrivit unor surse din Poliţie.

Specialiştii Poliţiei Române au venit, marţi, la sediul Poliţiei Capitalei pentru chestionarea angajatelor, au precizat sursele citate.

În cursul zilei de marţi vor avea loc activităţi de organizare, în condiţiile în care, în cadrul Poliţiei Capitalei lucrează aproximativ 1.400 de femei. Pentru început, spun sursele citate, se va stabili locul în care psihologii şi sociologii vor sta de vorbă cu poliţistele pentru completarea chestionarelor şi ordinea în care acestea se vor prezenta.

Tot pentru marţi sunt programate verificări şi la IPJ Arad şi Harghita, au mai spus sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Poliţia Capitalei,
hărţuiri
/actualitate/aproximativ-1-400-de-angajate-din-politia-capitalei-chestionate-despre-eventuale-hartuiri-10467549
10467549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.