Aproape o sută de şcoli din Capitală, în care învaţă peste 26.000 de elevi, au risc seismic ridicat

Postat la 04 martie 2013 15 afişări

Un număr de 97 de şcoli din Capitală, în care învaţă peste 26.000 de elevi, au risc seismic ridicat, aceştia fiind învăţaţi, în cadrul unui proiect, cum să se comporte în cazul în care s-ar produce un cutremur.

Aproape o sută de şcoli din Capitală, în care învaţă peste 26.000 de elevi, au risc seismic ridicat

 Situaţia a fost prezentată luni, într-o conferinţă de presă, în cadrul proiectului "Too Quick To Quake" realizat de Ambasada Suediei şi membrii comunităţii Swedish Sustainable Business, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Proiectul a fost început în 4 martie 2012, fiind derulat în două etape. În cadrul instruirii elevilor, profesorii au prezentat o serie de imagini care ilustrează modul potrivit de reacţie în caz de cutremur. Suportul educaţional a fost conceput de către experţi în pregătirea populaţiei pentru situaţii de urgenţă.

Evenimentul este organizat cu prilejul comemorării a 36 de ani de la cutremurul devastator din 4 martie 1977.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
elevi,
capitala,
ridicare,
scoli,
bucuresti,
lectura
/actualitate/aproape-o-suta-de-scoli-din-capitala-in-care-invata-peste-26-000-de-elevi-au-risc-seismic-ridicat-10631383
10631383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.