Aproape de faliment, Grecia nu se asteapta sa obtina sprijinul UE

Postat la 18 martie 2010 46 afişări

Grecia ar putea cere ajutorul Fondului Monetar International (FMI) in luna aprilie, deoarece autoritatile sunt tot mai pesimiste in privinta sprijinului asteptat de la Uniunea Europeana, a declarat joi o sursa oficiala elena, citata de agentia Dow Jones.

Potrivit sursei citate, guvernul de la Atena nu are sperante prea ridicate sa obtina ajutor de la partenerii din UE la summit-ul de saptamana viitoare.

"Inca dorim o solutie cu Uniunea Europeana, dar perspectivele nu arata prea bine. Daca nu obtinem sprijin clar la summit-ul UE din 25 martie, va trebui sa decidem ce facem in continuare. Sunt mai multe scenarii pe masa, dar cel mai proeminent este FMI", a declarat oficialul elen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grecia,
Finante,
autoritati,
sprijin,
UE,
FMI
/actualitate/aproape-de-faliment-grecia-nu-se-asteapta-sa-obtina-sprijinul-ue-5756041
5756041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.