Aproape 50 de taximetrişti au fost sancţionaţi după cazul studentei japoneze ucise

Postat la 31 august 2012 16 afişări

Toate taxiurile din zona Aeroportului "Henri Coandă" au fost verificate, joi, de poliţişti şi de lucrători ai altor instituţii, acţiunea vizând, în principal, combaterea pirateriei şi a cazurilor de înşelare a clienţilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Române.

Aproape 50 de taximetrişti au fost sancţionaţi contravenţional, iar 12 certificate de înmatriculare au fost reţinute din cauza unor defecţiuni tehnice constatate la maşini, în urma controalelor efectuate joi la Aeroportul Otopeni, informează Poliţia Română. Din totalul celor 47 sancţiuni aplicate, 24 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul, pentru încălcarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, potrivit sursei citate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taximetristi,
sanctiuni,
otopeni,
aeroport
/actualitate/aproape-50-de-taximetristi-au-fost-sanctionati-dupa-cazul-studentei-japoneze-ucise-10002106
10002106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.