APPLE va prezenta modele noi de iPad până în iarnă, după lansarea noului iPhone 5S

Postat la 13 august 2013 54 afişări

Apple va intra în perioada sărbătorilor de iarnă cu noi generaţii ale iPhone şi iPad, principalele produse ale companei, şi noi modele din gama Mac, sperând să-şi consolideze poziţia pe o piaţă aglomerată într-un moment delicat pentru companie.

APPLE va prezenta modele noi de iPad până în iarnă, după lansarea noului iPhone 5S

 Apple va prezenta următorul iPhone în cadrul unui eveniment planificat pentru 10 septembrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

Noi modele iPad, inclusiv o variantă mai subţire şi un iPad mini cu ecran de înaltă rezoluţie, vor fi lansate ulterior, la timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, au afirmat sursele citate.

Compania a anunţat în iunie că va prezenta în a doua parte a acestui an o nouă variantă a sistemului de operare iOS, precum şi o nouă generaţie de computere Mac.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/apple-va-prezenta-modele-noi-de-ipad-pana-in-iarna-dupa-lansarea-noului-iphone-5s-11250231
11250231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.