Apple sparge un nou record pe bursă: Acţiunile companiei americane au închis şedinţa de tranzacţionare la maxim record pentru a şasea oară în iunie

Autor: Alex Ciutacu Postat la 24 iunie 2020 124 afişări

Apple sparge un nou record pe bursă: Acţiunile companiei americane au închis şedinţa de tranzacţionare la maxim record pentru a şasea oară în iunie

Acţiunile Apple au închis şedinţa de tranzacţionare de marţi la un nou maxim record, în contextul în care analiştii au salutat intenţia companiei de a introduce procesoare custom în Mac şi de a trece spre o integrare mai cuprinzătoare a sistemelor de operare cu care lucrează producătorul, potrivit MarketWatch.

Astfel, acţiunile Apple au încheiat şedinţa de marţi cu o creştere de 2,13%, la un preţ de 366,53 dolari per acţiune, reprezentând al şaselea maxim record atins în luna iunie.

Compania a înregistrat o creştere de 63% pe bursă în ultimele trei luni, în timp ce indicele Dow Jones a experimentat un avans de 41%.

Analiştii au aplaudat marţi dimineaţă discursul reprezentanţilor Apple prezenţi la conferinţa pentru WWDC pentru dezvoltatori – în cadrul căreia compania a prezentat viitoarea actualizări software pentru mai multe produse şi a confirma zvonurile conform cărora Apple plănuieşte să introducă propriile cipuri de silicon în Mac-urile pe care le va lansa în următorii ani.

„Poate cel mai important lucru din acest eveniment a fost reasigurarea că Apple conduce în continuare inovaţia şi se îndreaptă spre noi moduri de a utiliza tehnologia hardware şi software”, a scris Wamsi Mohan, analist în cadrul Bank of America, care a stabilit o ţintă de preţ de 390 de dolari pentru acţiunile Apple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
record,
apple,
actiuni,
companie,
maxim,
sedinta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.