Apple şi Samsung îşi joacă ultima şansă de a rezolva disputele în SUA înainte de un proces cu juriu

Postat la 21 mai 2012 14 afişări

Apple şi Samsung Electronics încep luni negocierile la nivel de director general pentru aplanarea divergenţelor privind brevetele de invenţie şi drepturile de proprietate intelectuală, însă analiştii văd şanse mici de rezolvare a conflictului în afara instanţei.

Instanţa americană care judecă principalul litigiu în care Apple acuză Samsung de imitarea smartphone-urilor şi tabletelor a dispus ca directorii generali şi avocaţii celor două companii să ia parte la o sesiune de negocieri de două zile pentru a aplana disputa înainte de a se ajunge la convocarea juriului, transmite Bloomberg.

Echipele conduse de directorul general al Apple, Tim Cook, şi şeful Samsung, Choi Gee Sung, încep luni în San Jose, California, negocierile impuse de instanţă.

Apple susţine că smartphone-urile şi tabletele Samsung încalcă brevete referitoare la designul şi "prestanţa" produselor iPhone şi iPad. Compania sud-coreeană a intentat rapid ca reacţie un proces în care aduce Apple acuzaţii asemănătoare privind telefoanele din gama Samsung Galaxy.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
Samsung,
dispute
/actualitate/apple-si-samsung-isi-joaca-ultima-sansa-de-a-rezolva-disputele-in-sua-inainte-de-un-proces-cu-juriu-9655662
9655662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.