Apple echipează poliţia din Noua Zeelandă cu iPhone-uri şi iPad-uri

Postat la 15 februarie 2013 20 afişări

Apple a câştigat în faţa rivalilor BlackBerry, Google şi Microsoft un contract guvernamental de 159 de milioane de dolari, urmând să furnizeze iPhone-uri şi iPad-uri pentru echiparea poliţiei din Noua Zeelandă.

Compania americană va livra 6.000 de smartphone-uri şi 3.900 de tablete pentru poliţişti, potrivit portalului CNET.

Smartphone-urile BlackBerry sunt de obicei preferate de autorităţi, însă acest trend pare să se schimbe, notează CNET. Apple intră din ce în ce mai puternic pe segmentul foarte profitabil al contractelor guvernamentale.

Contractul dintre Apple şi poliţia din Noua Zeelandă se întinde pe o durată de zece ani, iar valoarea este estimată la 159 de milioane de dolari, potrivit publicaţiei The National Business Review.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
Noua Zeelandă,
iPhone,
iPad
/actualitate/apple-echipeaza-politia-din-noua-zeelanda-cu-iphone-uri-si-ipad-uri-10564037
10564037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.