Apple cere instanţei noi daune în procesul în care a câştigat deja un miliard de dolari de la Samsung

Postat la 23 septembrie 2012 12 afişări

Compania americană Apple a cerut instanţei din SUA daune suplimentare de 707 milioane de dolari, pe lângă despăgubirile de 1 miliard de dolari pe care grupul sud-coreean Samsung trebuie să le plătească, potrivit unei decizii din august a juraţilor americani.

Justiţia americană a decis în august că Samsung a încălcat şase patente ale Apple, implicând tehnologie folosită la iPhone şi iPad. Apple cere, de asemenea, şi interzicerea pe piaţa americană a 26 de smartphone-uri şi tablete Samsung. Grupul sud-coreean a cerut judecătorului din procesul cu Apple să elimine aproape toate daunele acordate şi să decidă rejudecarea cazului, scrie MarketWatch.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
apple,
samsung,
instanta,
proces
/actualitate/apple-cere-instantei-noi-daune-in-procesul-in-care-a-castigat-deja-un-miliard-de-dolari-de-la-samsung-10110785
10110785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.