Apple ar putea cumpara Sony

Postat la 26 octombrie 2010 12 afişări

Actiunile Sony au crescut cu aproape 3% marti pe bursa de la Tokyo, dupa aparitia unor zvonuri cum ca gigantul american Apple ar fi interesat sa achizitioneze producatorul japonez de electronice.

Speculatiile au fost declansate de aparitia unor informatii in presa care mentionau Adobe, Sony si Disney printre tintele vizate de Apple, care ar planifica o "achizitie importanta".Reprezentantii Sony nu au comentat informatiile, calificandu-le drept zvonuri si speculatii.Apple dispune de rezerve impresionante de bani, respectiv 51 de miliarde de dolari cash.Intrebat ce va face cu "muntele" de bani pe care sta, directorul general al Apple, Steve Jobs, a afirmat ca exista "una sau mai multe oportunitati strategice in viitor".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
Sony,
tranzactii,
/actualitate/apple-ar-putea-cumpara-sony-7565375
7565375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.