Apple ar putea anunţa prima scădere a profitului din ultimul deceniu

Autor: Vlad Popescu Postat la 23 ianuarie 2013 17 afişări

Apple se pregăteşte să anunţe prima scădere din ultimii 10 ani a profitului, la 18 luni după plecarea lui Steve Jobs de la conducere, din cauza creşterii costurilor de producţie, competiţiei dure şi încetinirii pieţei smartphone-urilor, anticipează analiştii, în aşteptarea rezultatelor companiei.

Apple se pregăteşte să anunţe prima scădere din ultimii 10 ani a profitului, la 18 luni după plecarea lui Steve Jobs de la conducere, din cauza creşterii costurilor de producţie, competiţiei dure şi încetinirii pieţei smartphone-urilor, anticipează analiştii, în aşteptarea rezultatelor companiei. Apple va prezenta miercuri rezultatele financiare pentru ultimele trei luni ale anului trecut, primul trimestru fiscal al perioadei 2012-2013. Media estimărilor analiştilor contactaţi de Bloomberg indică scăderea profitului net al celei mai mari companii din lume după capitalizare cu 2%, la 12,8 miliarde de dolari.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
scădere,
profit
/actualitate/apple-ar-putea-anunta-prima-scadere-a-profitului-din-ultimul-deceniu-10517506
10517506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.