Apple a vândut 17 mililoane de iPad-uri în trimestrul al doilea. Ce lansări pregătesc Google şi Microsoft

Postat la 15 august 2012 51 afişări

Livrările Apple de iPad-uri au crescut cu 44% în trimestrul al doilea, la 17 milioane de unităţi, iar compania a ajuns să controleze 70% din piaţa globală a tabletelor, cel mai ridicat nivel al unei perioade de peste un an.

Cota de piaţă a urcat de la 58,1% în primul trimestru la 69,6%. Potrivit IHS, Apple nu a mai controlat un procentaj similar al pieţei globale din primul trimestru din 2011, potrivit firmei de cercetare IHS, citată de Bloomberg.

Vânzările de tablete la nivel global ar urma să le depăşească pe cele de PC-uri până în 2015, potrivit estimărilor firmei de cercetare Yankee Group, iar Apple se pregăteşte pentru apariţia de noi concurenţi ai iPad.

Microsoft va lansa în acest an tableta Surface, iar Google va introduce Nexus 7.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPad,
Google,
Microsoft,
Apple
/actualitate/apple-a-vandut-17-mililoane-de-ipad-uri-in-trimestrul-al-doilea-ce-lansari-pregatesc-google-si-microsoft-9949723
9949723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.