Apple a devenit, în premieră, lider pe piaţa telefoanelor mobile din SUA

Postat la 02 februarie 2013 11 afişări

Apple a devansat Samsung Electronics în trimestrul al patrulea şi a devenit pentru prima oară lider pe piaţa telefoanelor mobile din Statele Unite, marcând o victorie în lupta pentru dominarea pieţei mondiale.

În trimestrul patru Apple a vândut 17,7 milioane de telefoane mobile pe piaţa americană, în creştere cu 38% faţă de aceeaşi perioadă din 2011, potrivit datelor Strategy Analytics, transmite Bloomberg.

Nivelul vânzărilor conferă Apple o cotă de 34% pe piaţa americană în ultimele trei luni ale anului trecut, înaintea Samsung, care a comercializat 16,8 milioane de telefoane, nivel echivalent cu o cotă de 32%.

Livrările totale de telefoane pe piaţa americană au crescut cu 4% în ultimele trei luni ale anului trecut, la 52 milioane de unităţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
telefoane,
mobile,
SUA
/actualitate/apple-a-devenit-in-premiera-lider-pe-piata-telefoanelor-mobile-din-sua-10539297
10539297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.