“Apocalipsa”, “varianta neincrederii” si “ravagii peste tot” – ce au spus Basescu, Boc si ministrii despre cresterea TVA

Postat la 28 iunie 2010 13 afişări

Guvernul aplica majorarea TVA la 24 la suta dupa ce a expus, cu punct si virgula, toate nenorocirile pe care le va genera.

Cabinetul Boc a inceput sa urce cele "opt trepte ale apocalipsei", acestea nefiind altele decat cele mai importante efecte negative ale majorarii impozitelor, identificate de premier in ziua asumarii raspunderii pe legile austeritatii - faliment, inflatie, deprecierea leului, scaderea consumului etc. Pe atunci, majorarea TVA facea parte din setul de masuri dezavuat de premier, la fel de ferm si de radical ca si de alti cativa ministri importanti ai Executivului. Astazi, premierul sustine ca majorarea TVA la 24 la suta este cea mai buna masura pe care o mai poate lua.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Guvern,
crestere,
taxe,
TVA,
Boc
/actualitate/apocalipsa-varianta-neincrederii-si-ravagii-peste-tot-ce-au-spus-basescu-boc-si-ministrii-despre-cresterea-tva-6453520
6453520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.