Aplicaţia care le-a adus restaurantelor din Transilvania peste 13 milioane de euro vine în Bucureşti

Autor: Georgiana Călin Postat la 19 iulie 2017 271 afişări

hipMenu, jucător de top pe piaţa comenzilor online de mâncare din Transilvania,îşi lansează afacerile şi în Bucureşti. De când a fost lansată în România, aplicaţia a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere.

Aplicaţia care le-a adus restaurantelor din Transilvania peste 13 milioane de euro vine în Bucureşti

„Funcţia de comandă în grup face foarte uşoară coordonarea comenzilor mai mari, care poate include plata separată online a selecţiilor. Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan doar bucureştenii din sectorul 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţie, urmând să ne extindem treptat pentru că nu vrem să facem rabat la calitate ”, declară Ciprian Costa, Chief Technology Officer, Cloud Treats Romania. 

În doar 2 săptămâni de la lansarea silenţioasă în Bucureşti, proprietarii de restaurante locale spun că  valoarea unei comenzi este deja de cel puţin 3 ori mai mare decât până acum.

„Vedem un uriaş potenţial de câştig în zona prânzurilor din sectorul corporate. Datorită acestui sistem de comenzi de grup, în loc de 2 porţii per adresă de livrare, am ajuns să ducem 8 porţii în medie, ceea ce nu doar reduce costurile, ci şi eficientizează timpul de livrare”, declară Valentin Piescu, manager operaţional al restaurantului Pizzicato.

Recent, hipMenu şi-a îmbunătăţit aplicaţia pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Conform reprezentanţilor companiei, cele mai utilizate traduceri sunt în engleză, franceză, germană, maghiară, italiană, spaniolă sau greacă. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.