Anunţul făcut de Nelu Tătaru după ultimele zile în care am înregistrat o creştere a numărului de cazuri. În ce condiţii pot fi reintroduse restricţiile

Postat la 15 iunie 2020 163 afişări

Anunţul făcut de Nelu Tătaru după ultimele zile în care am înregistrat o creştere a numărului de cazuri. În ce condiţii pot fi reintroduse restricţiile

Luni, 15 iunie, au fost raportate 166 noi cazuri şi 17 decese. Ministrul Sănătăţii a precizat şi că situaţia din ultimele zile nu va bloca valul trei de relaxare.

Raportările din ultimele zile nu arată deloc bine. Luni, 15 iunie, au fost raportate 166 noi cazuri şi 17 decese, iar dacă situaţia se va menţine în aceşti parametri ne putem întoarce la măsurile restrictive.

Anunţul vine chiar de la Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, care spune că se poate interveni punctual, în zonele în care apar focare, dar se poate ajunge şi la măsuri restrictive generale dacă vom continua să avem o creştere a numărului de cazuri de îmbolnăvire.

„În condiţiile în care vom vedea că există o transmitere accentuată în comunitate şi vom vedea care sunt zonele cu anumită preponderenţă, vom interveni în acele zone, urmând ca progresiv, odată cu limitarea, să retragem aceste restricţii, dar se poate şi să intervenim la nivel general dacă vedem o transmitere în comunitate care este generalizată”, a declarat Nelu Tătaru pentru Digi24.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
anunt,
conditii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.