Anul viitor ai putea sa-ti iei masina noua cu 3.000 de euro

Postat la 05 noiembrie 2010 11 afişări

Nu suna deloc rau sa poti sa cumperi o masina noua cu doar 3.000 de euro. Acest lucru ar putea fi posibil anul viitor daca discutiile care se poarta acum la Ministerul Mediului se vor concretiza in proiect pentru Programul Rabla 2011.

Dupa succesul inregistrat in acest an, cei de la minister se gandesc ca anul viitor sa adune si mai multe rable de pe soselele Romaniei, drept pentru care este posibil sa ofere posibilitatea de a cumpara o masina noua cu mai mult de trei vouchere.

La discutiile dintre oficialii din Ministerul Mediului a existat o propunere ca in 2011 sa poata fi folosite cinci vouchere la achizitia unui autoturism nou. Daca asa vor sta lucrurile, iar valoarea de 3.800 de lei a unui voucher se va pastra la fel ca in acest an, dupa un calcul simplu rezulta ca daca faci rost de cinci astfel de tichete poti obtine o reducere de 19.000 de lei( aproximativ 4.500 de euro la cursul actual) .

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
bani,
Ministerul Mediului
/actualitate/anul-viitor-ai-putea-sa-ti-iei-masina-noua-cu-3-000-de-euro-7694246
7694246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.