Antonescu: Vom avea "Cod de conduită" în USL aplicabil tuturor. Să ştim ce se poate şi ce nu se poate

Postat la 03 iunie 2013 36 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că la nivelul USL va fi redactat un "Cod de conduită" prin care să se stabilească modul de raportare a tuturor părţilor membre ale Uniunii, astfel încât să ştie toată lumea "ce anume se poate şi ce anume nu se poate, când faci parte dintr-o coaliţie".

Antonescu: Vom avea "Cod de conduită" în USL aplicabil tuturor. Să ştim ce se poate şi ce nu se poate

 Liderul PNL a anunţat, la finalul şedinţei USL, că s-a convenit redactarea unui "Cod de conduită" în USL, astfel încât să nu se mai ajungă la situaţii de criză generate de atacuri publice ale unor membri ai Uniunii.

"Cod de conduită prevăzut şi adăugit, adus la zi, conceput simplu, suplu, clar, spre a face foarte clar tuturor membrilor, demnitarilor, parlamentarilor, miniştrilor noştri care sunt regulile elementare de conduită în cadrul unei alianţe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-vom-avea-cod-de-conduita-in-usl-aplicabil-tuturor-sa-stim-ce-se-poate-si-ce-nu-se-poate-10920885
10920885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.