Antonescu: În USL e atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii pentru a merge înainte cu putere

Postat la 24 mai 2013 33 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, întrebat dacă mai există solidaritate în USL, că există atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii pentru a mearge înainte cu putere.

Antonescu: În USL e atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii pentru a merge înainte cu putere

 Întrebat dacă mai este solidaritate în USL, Antonescu a răspuns: "Da, este solidaritate cât vreţi dumneavoastră, vă ajunge tuturor solidaritatea din USL. (...) Ne întâlnim în curând şi discutăm despre solidaritate, dar nu plecaţi de aici nesiguri, temători: Există atâta solidaritate cât e necesară USL să meargă înainte cu putere".

Antonescu a făcut aceste declaraţii după deschiderea Forumului "Levantul, leagănul diplomaţiei culturale. Redescoperind Mediterana".

El nu a vrut să dea detalii despre solidaritatea din USL, arătând că este corect să vorbească despre Forum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-in-usl-e-atata-solidaritate-cat-ii-este-necesara-uniunii-pentru-a-merge-inainte-cu-putere-10898738
10898738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.