Antonescu: In ultimele aparitii, Basescu a aratat "definitiv ratacit", "despartit" de nevoile tarii

Postat la 05 noiembrie 2010 8 afişări

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Brasov, ca in ultimele aparitii publice, seful statului, Traian Basescu, a aratat "definitiv ratacit", si "despartit" de realitatile si nevoile Romaniei.

"Domnul Traian Basescu se comporta ca un om care se joaca in fiecare zi cu soarta romanilor, cu soarta Romaniei. O face insa la o tabla de sah - ca sa fiu elegant - la care sta cu spatele intors spre Romania, spre problemele ei reale. Si cred ca, din pacate, si ultimele sale aparitii publice ne-au aratat un Basescu definitiv ratacit, despartit de realitatile si de nevoile Romaniei", a spus Antonescu.Presedintele liberal a mai spus ca, pentru el, nu mai este semnificativ de multa vreme sa comenteze sau sa prevada miscarile lui Traian Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Antonescu,
PNL,
Crin Antonescu,
Basescu
/actualitate/antonescu-in-ultimele-aparitii-basescu-a-aratat-definitiv-ratacit-despartit-de-nevoile-tarii-7694540
7694540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.