Antonescu: După un an de guvernare USL, nu pot indica o zonă de activitate deficitară a Guvernului

Postat la 07 mai 2013 24 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că este mulţumit de activitatea din ultimul an a Guvernului USL, precizând că nu poate indica o zonă de activitate deficitară a Executivului, iar sondajele confirmă faptul că USL a răspuns aşteptărilor electorale.

Antonescu: După un an de guvernare USL, nu pot indica o zonă de activitate deficitară a Guvernului

 "USL după un an de guvernare marchează la capitolul reuşite şi o prestaţie guvernamentală care, indiferent că - aşa cum e normal - poate să fie criticată de opoziţie, de alţi observatori, în esenţă - aşa cum ne arată de altfel şi sondajele - a răspuns aşteptărilor pe care şi le-au pus în noi şi în Guvernul nostru cei care ne-au dat acest vot. Acest lucru a fost posibil tocmai pentru că USL, guvernul ei, majoritatea ei parlamentară, au acţionat unitar şi au acţionat consecvent", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a ţinut să precizeze că nu există "agende paralele în USL".

"Nu există o agendă şi nişte mize, priorităţi ale Guvernului şi numai ale Guvernului, nu există nişte agende paralele ale partidelor care compun USL. E foarte clar pentru noi toţi, aşa cum a fost de la bun început, că putem să reuşim şi să reuşim pentru România, pentru cei care şi-au pus speranţa în noi şi ne-au dat votul, numai împreună, numai în acţiune coerentă şi numai în acţiune politică hotărâtă, loială şi complementară", a adăugat Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă există aspecte pe care şi-au fi dorit ca actualul Guvern să le gestioneze mai bine şi dacă le poate indica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-dupa-un-an-de-guvernare-usl-nu-pot-indica-o-zona-de-activitate-deficitara-a-guvernului-10854416
10854416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.