Antonescu: Din punctul nostru de vedere, aderarea la Schengen nu a fost niciodată prima prioritate

Postat la 04 martie 2013 10 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, înaintea şedinţei USL, că, din punctul de vedere al părţii române, aderarea la Schengen "nu a fost niciodată prima prioritate a României", dar rămâne în continuare un obiectiv.

Antonescu: Din punctul nostru de vedere, aderarea la Schengen nu a fost niciodată prima prioritate

 Crin Antonescu a spus că este perfect solidar cu poziţia ministrului de Externe, Titus Corlăţean, privind aderarea României la Schengen, el arătând că poziţiile exprimate de oficialii români pe această temă au fost coerente.

"Sunt perfect solidar cu poziţia ministrului de Externe prin care, dacă cineva doreşte să blocheze discutarea şi luarea acestei decizii, trebuie să aducă argumente. E normal ca România să ceară argumente", a spus Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-din-punctul-nostru-de-vedere-aderarea-la-schengen-nu-a-fost-niciodata-prima-prioritate-10631389
10631389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.