Antonescu: Băsescu face pe dracu în patru să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla

Postat la 09 iulie 2012 12 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că Traian Băsescu "doreşte să facă pe dracu în patru, cum se spune în popor, dacă tot e suspendat, să nu existe un interimar pe care să nu îl poată controla".

"Cred că Traian Băsescu doreşte să facă pe dracu în patru, cum se spune în popor, dacă tot e suspendat, să nu existe un interimar pe care să nu-l poată controla, de genul domnului Vasile Blaga", a explicat Antonescu prezenţa lui Băsescu la Curtea Constituţională, amintind şi faptul că Traian Băsescu a vorbit despre un weekend pe care îl va petrece în mijlocul familiei şi l-a petrecut tot la vechiul loc de muncă. Crin Antonescu a spus că nu va merge la şedinţa CCR, pentru că a trimis în calitate de preşedinte al Senatului toată documentaţia, punctul de vedere instituţional care i-a fost solicitat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antonescu,
basescu,
coflict
/actualitate/antonescu-basescu-face-pe-dracu-in-patru-sa-nu-existe-un-interimar-pe-care-sa-nu-l-poata-controla-9835704
9835704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.