Antivaccinist convins care a jubilat după moartea lui David Sassoli, în spital cu Covid

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 ianuarie 2022 327 afişări

Un antivaccinist convins care a jubilat după moartea lui David Sassoli este internat în spital, cu simptome Covid.

Antivaccinist convins care a jubilat după moartea lui David Sassoli, în spital cu Covid

Este povestea lui Ugo Fuoco, care imediat după moartea fostului preşedinte al Parlamentului European, David Sassoli, a scris pe Facebook: „din când în când apar veşti foarte bune. A plecat domnul <permisul verde nu este discriminatoriu>. Acum veniţi şi-i luaţi şi pe ceilalţi, mulţumesc".

Acuzat de mesajele care aduc atingere memoriei fostului preşedinte al Parlamentului European, Poliţia Poştală din Campania au făcut şi o percheziţie informatică şi a găsit „urme ale mesajului de ură”, scrie Il Messaggero.

Bărbatul fusese deja raportat şi în trecut pentru nerespectarea restricţiilor Covid.

Il Giornale notează că, în trecut, Ugo Fuoco a vorbit despre o falsă pandemie, dar de câteva săptămâni suferă de simptome evidente de Covid, precum febră mare şi dificultăţi respiratorii.

Pe 11 ianuarie, el ar lăsat un mesaj vocal lung de 20 de minute pe canalul său Telegram, iar marţi a postat o fotografie cu el purtând o mască de oxigen pe un pat de spital.

Postările sale nu menţionează niciodată Covid, dar, în ciuda dificultăţilor evidente de a vorbi şi de a respira, continuă să vorbească despre rezistenţă şi îşi incită adepţii să lupte pentru ideile lor care, în acest caz, sunt cele care susţin ideologiile anti-vacciniste.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani din Napoli este unul dintre liderii mişcării „no vax" din Italia. Pe Telegram a creat un grup cu 36.000 de abonaţi, prin care răspândea conţinul tipic.

În decembrie, Ugo Fuoco a anunţat cu mândrie că nu a fost vaccinat. Din ajunul Anului Nou, acesta are de febră şi dificultăţi respiratorii. Deşi nu recunoaşte că are Covid, în ultimele zile a spus că are simptomele tipice ale bolii provocate de Sars-CoV-2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antivaccinist,
spital,
sassoli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.