Antibiotice Iaşi îşi extinde exporturile în SUA, după ce autorităţile americane şi-au dat avizul. Compania poate merge şi pe pieţe ca Australia, America de Sud sau Canada

Postat la 29 ianuarie 2013 14 afişări

Autoritatea americană de reglementare în domeniul medicamentului şi alimentaţiei, Food and Drug Administration (FDA) a derulat o inspecţie la Antibiotice Iaşi în perioada 14-22 ianuarie 2013, procedeu obligatoriu pentru producătorii ce livrează medicamente pe piaţa americană.

Producătorul din Iaşi livrează pe piaţa SUA produsele Ampicilină, pulbere sterilă injectabilă, (4 concentraţii) şi substanţa activă Nistatină, urmând să demareze în primul trimestru al anului 2013 şi exportul pentru Nafcilină, pulbere pentru soluţie injectabilă (2 concentraţii).

"Începând din anul 2002, când s-a primit aprobarea FDA pentru substanţa farmaceutică activă Nistatină, aceasta este cea de a 3-a inspecţie, dintr-un total de 4 (...)", a spus Lavinia Dimitriu, director de calitate al Antibiotice.

În 2012, Antibiotice a exportat medicamente de aproximativ 20 mil. dolari,în condiţiile în care în 2007 se ridica la 5 mil. dolari. Pentru anul 2013, Antibiotice estimează vânzări la export cu 17% mai mari decât în anul precedent. Producătorul exportă produse farmaceutice finite şi substanţa activă Nistatină în 60 de state ale lumii, prin intermediul a peste 100 de parteneri de afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Antibiotice Iaşi,
exporturi,
SUA,
export
/actualitate/antibiotice-iasi-isi-extinde-exporturile-in-sua-dupa-ce-autoritatile-americane-si-au-dat-avizul-compania-poate-merge-si-pe-piete-ca-australia-america-de-sud-sau-canada-10527664
10527664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.