ANRMAP a admis doar 49 de documentaţii de atribuire a licitaţiilor, din cele 1.550 verificate

Postat la 13 octombrie 2011 27 afişări

ANRMAP a început în septembrie să verifice documentaţiile de atribuire înainte de publicarea acestora în SEAP, dar numărul dosarelor care au respectat condiţiile impuse este extrem de redus, doar 49 dintr-un total de 1.550 de documentaţii depuse, conform preşedintelui instituţiei, Cristina Trăilă.

"După două săptămâni, lucrurile nu stau atât de bine. Din 1.552 de documentaţii transmise, doar 49 au fost acceptate", a spus Trăilă, joi, la conferinţa "Mediafax Talks About European Funds". Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a afirmat că această iniţiativă reprezintă un exerciţiu important şi o reformare a sistemului de achiziţii. Trăilă a spus că rezultatele verificărilor au fost afectate de lipsa de experienţă la nivelul autorităţilor contractante sau de ignoranţa celor care se ocupă de documentaţii. "Abia acum se educă autorităţile contractante să facă o procedură de achiziţie publică conform legii", a spus Trăilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anrmap-a-admis-doar-49-de-documentatii-de-atribuire-a-licitatiilor-din-cele-1-550-verificate-8863975
8863975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.