ANRE: Ponta nu avea toate elementele despre taxa de cogenerare, ANRE lucra deja la reevaluarea ei

Postat la 16 aprilie 2013 23 afişări

Preşedintele ANRE, Niculae Havrileţ, spune că premierul Victor Ponta nu avea, probabil, toate elementele privind taxa de cogenerare atunci când a anunţat eliminarea ei din facturi, precizând că ANRE lucra deja la o variantă de reducere a taxei.

ANRE: Ponta nu avea toate elementele despre taxa de cogenerare, ANRE lucra deja la reevaluarea ei

 "Probabil, premierul Ponta nu a cunoscut toate elementele legate de taxa de cogenerare. (...) Nu cred că putem vorbi de eliminarea ei, ci de reevaluare, adică să scadă în anumite cazuri. (...) Vom propune o altă formă, în care să revizuim algoritmul de calcul. ANRE era preocupată de acest lucru înainte de declaraţia premierului. Încă nu avem date foarte clare", a declarat Havrileţ pentru MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că a discutat cu ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, arătând că va fi eliminată taxa de cogenerare din facturi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anre-ponta-nu-avea-toate-elementele-despre-taxa-de-cogenerare-anre-lucra-deja-la-reevaluarea-ei-10752632
10752632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.