ANM: Cod galben de vijelii si grindina pentru Bucuresti si 27 de judete, pana sambata dimineata

Postat la 09 iunie 2011 13 afişări

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi cu caracter torential, intensificari ale vantului si grindina pentru Bucuresti si 27 de judete, valabila pentru perioada 9 iunie ora 12,00 - 11 iunie ora 06,00.

In intervalul mentionat, in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei, vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si se vor semnala caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 30l/mp si izolat 60-70 l/mp.

In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si pe intervale mai scurte de timp.

ANM a emis si o avertizare de tip "nowcasting", la ora 13, privind municipiul Bucuresti, referitoare la intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice si precipitatii cu cantitati de apa ce pot depasi 20-25 l/mp si pot lua aspect de grindina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
ANM,
avertizare,
cod galben,
ploi,
vijelii,
grindina,
furtuni
/actualitate/anm-cod-galben-de-vijelii-si-grindina-pentru-bucuresti-si-27-de-judete-pana-sambata-dimineata-8327524
8327524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.