ANI va cerceta in continuare declaratiile de avere ale demnitarilor, inclusiv datele confidentiale

Postat la 26 aprilie 2010 15 afişări

Agentia Nationala de Integritate va avea in continuare dreptul sa cerceteze declaratiile de avere ale demnitarilor, inclusiv datele care vor avea un caracter confidential pentru public, documentele urmand sa fie transmise ANI de catre o persoana special desemnata in acest sens in fiecare autoritate.

Proiectul de lege adoptat, luni, de Guvern pentru functionarea Agentiei Nationale de Integritate (ANI) prevede ca demnitarii vor completa doua declaratii de avere, denumite "de patrimoniu", dintre care una cu o componenta publica, care va include numarul de conturi bancare si de imobile detinute, iar cealalta cu un caracter confidential, privind numele bancilor la care sunt deschise conturile si adresa casei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ANI,
CCR,
declaratii,
avere,
cercetare,
demnitari
/actualitate/ani-va-cerceta-in-continuare-declaratiile-de-avere-ale-demnitarilor-inclusiv-datele-confidentiale-6064982
6064982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.