Angela Merkel şi Francois Hollande îşi doresc păstrarea Greciei în zona euro

Postat la 16 mai 2012 50 afişări

Cancelarul german, Angela Merkel, şi preşedintele francez, Francois Hollande, şi-au declarat dorinţa comună de a păstra Grecia în zona euro, dar au recunoscut că au şi divergenţe cu prvire la pactul bugetar european, în timpul unei conferinţe de presă comune din Berlin.

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat marţi că ea este pregătită, împreună cu preşedintele francez, Francois Hollande, să pregătească măsuri suplimentare de creştere pentru Grecia.

Germania şi Franţa sunt pregătite "să studieze posibilitatea unor măsuri suplimentare pentru creşterea Greciei", dacă această ţară va avea nevoie, a declarat Merkel în timpul unei conferinţe de presă susţinută alături de Hollande, la Berlin. "Vrem ca Grecia să rămână în zona euro", a adăugat Merkel. La rândul său, preşedintele francez a afirmat că "este pregătit să pună totul pe masă" la Bruxelles, inclusiv problema euro-bondurilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
zona euro,
grecia,
merkel,
hollande
/actualitate/angela-merkel-si-francois-hollande-isi-doresc-pastrarea-greciei-in-zona-euro-9630656
9630656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.