Angela Merkel îl felicită pe Joseph Biden şi vrea intensificarea parteneriatului cu SUA

Autor: Mihai Draghici Postat la 09 noiembrie 2020 29 afişări

Cancelarul german, Angela Merkel, i-a transmis felicitări, luni, preşedintelui-ales al SUA, Joseph Biden, exprimând speranţa că Uniunea Europeană şi Statele Unite vor intensifica modalităţile de cooperare.

Angela Merkel îl felicită pe Joseph Biden şi vrea intensificarea parteneriatului cu SUA

"Îl felicit pe Joe Biden din toată inima pentru alegerea în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden are zeci de ani de experienţă în politica internă şi externă. Cunoaşte bine Germania şi Europa. De asemenea, o felicit din inimă pe Kamala Harris, viitorul vicepreşedinte al SUA", a declarat Angela Merkel, conform Biroului cancelarului german.

"Suntem aliaţi în cadrul NATO, împărtăşim valori fundamentale, de la demnitatea umană la normele statului de drept, avem interese comune", precizează Angela Merkel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
ue,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.