Angajatorii bavarezi au nevoie de salariati! Ce job poti sa-ti gasesti in Germania?

Postat la 11 mai 2011 21 afişări

Liber la munca in Germania! Si asta nu pentru ca Berlinul ar fi ridicat restrictiile pe piata muncii impuse lucratorilor romani si bulagri, ci pentru ca angajatorii germani se confrunta cu un deficit acut de forta de munca, in conditiile in care somajul a scazut la minimul ultimilor 18 ani. Asa ca orice roman care vrea sa se angajeze in Germania o poate face, dupa ce-si gaseste un job care i se potriveste si dupa ce obtine un permis de munca. Iar oferta este dintre cele mai generoase din toate tarile europene.

Desi a decis sa pastreze restrictiile pe piata muncii pentru lucratorii romani si bulgari pana in 2014, Germania este una dintre tarile europene care ofera printre cele mai multe locuri de munca pentru cei care vor sa se angajeze aici.

Cei care vor sa se angajeze in aceasta tara au la dispozitie locuri de munca fie in domeniul ingrijirii de persoane si menaj, fie in agricultura, sau in domenii specializate, cum ar fi sistemul sanitar.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajatori,
Germania,
job
/actualitate/angajatorii-bavarezi-au-nevoie-de-salariati-ce-job-poti-sa-ti-gasesti-in-germania-8261971
8261971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.