Angajatii RATB vor sa ceara ca soferii si vatmanii sa aiba salarii de circa 3.000 de lei

Postat la 01 aprilie 2010 33 afişări

Angajatii RATB care protesteaza, joi, la Autobaza Titan au intentia de a cere ca tuturor soferilor si vatmanilor regiei sa le fie dat un salariu de aproximativ 3.000 de lei.

Unul dintre liderii protestarilor, Florin Meteleanu, le-a spus colegilor sai, dupa ce a iesit de la intalnirea cu presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), Ion Radoi, ca una dintre revendicarile stabilite a fost aceea de a cere "grila 25" pentru cei care conduc mijloacee de transport ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Potrivit reprezentantilor RATB, "grila 25", reprezentand nivelul 25 in grila de salarizare, ar echivala cu un salariu net de aproximativ 3.000 de lei.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
RATB,
greva,
negocieri,
sofer,
vatman,
salariu,
autobuz
/actualitate/angajatii-ratb-vor-sa-ceara-ca-soferii-si-vatmanii-sa-aiba-salarii-de-circa-3-000-de-lei-5796751
5796751
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.