Angajatii Caselor de asigurari de sanatate, inclusiv ai CNAS, au oprit lucrul

Postat la 14 octombrie 2010 20 afişări

Angajatii Caselor de asigurari de sanatate, inclusiv cei ai CNAS, au oprit lucrul, joi, la ora 12.00, si au iesit din birouri, ramand sa protesteze pe holurile institutiilor, in semn de solidaritate cu colegii lor din finante, munca si administratie.

"Suntem si noi solidari cu ceilalti protestatari. Si noi avem multe probleme si nemultumiri ", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Casei de Asigurari de Sanatate Bucuresti.

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate discuta, la ora transmiterii acestei stiri, cu angajatii, pentru a gasi solutii astfel incat asiguratii sa nu aiba de suferit, a declarat agentiei MEDIAFAX directorul CNAS, Dorin Ionescu.

"Acum, presedintele CNAS, Lucian Duta, a coborat intre protestatari, pentru a discuta cu ei. Trebuie sa gasim solutii pentru ca asiguratii sa nu aiba de suferit", a mai spus Ionescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-caselor-de-asigurari-de-sanatate-inclusiv-ai-cnas-au-oprit-lucrul-7477119
7477119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.