Angajaţi francezi, concediaţi după ce au refuzat transferul în România

Postat la 22 iunie 2012 13 afişări

Doisprezece salariaţi au fost concediaţi recent de o companie de marketing senzorial, Mood Media, din Franţa după ce au refuzat transferul în România, au anunţat surse concordante, citate de Le Figaro, în ediţia electronică.

Nathalie Dussert, în vârstă de 48 de ani, angajată de 13 ani a acestei companii, a aflat, împreună cu alţi 11 colegi ai săi la 12 aprilie că postul său va fi transferat în România. "Am fost concediată pe baza unui motiv personal, dar este vorba despre o concediere economică", afirmă ea. "Am avut la dispoziţie 15 zile pentru a accepta sau a refuza. A trebuit să punem întrebările corect, pentru că ne-au spus că ne vom păstra salariul din Franţa dar, ajungând la faţa locului, ni s-a făcut un nou contract românesc cu 632 de euro pe lună, fără asigurare de sănătate", a declarat ea. Dussert intenţionează să sesizeze justiţia în legătură cu acest caz.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muncă,
resurse umane,
angajări,
refuz,
concedieri,
franta
/actualitate/angajati-francezi-concediati-dupa-ce-au-refuzat-transferul-in-romania-9773011
9773011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.