Andreea Paul: Când Ponta anunţă demisia USL din Parlament vom fi acolo pentru o demisie colectivă

Postat la 24 ianuarie 2013 10 afişări

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, joi, că de îndată ce premierul Victor Ponta va anunţa data la care USL este dispus să revizuiască Constituţia şi să demisioneze din Parlament, PDL va fi prezent acolo pentru o demisie colectivă.

Întrebată dacă parlamentarii PDL vor demisiona pentru a pune în practică condiţia pusă de preşedintele Traian Băsescu, Andrea Paul a spus: "Parlamentarii PDL sunt dispuşi oricând să respecte referendumul unde românii s-au exprimat într-o proporţie covârşitoare pentru un Parlament cu cel mult 300 de parlamentari. De îndată ce premierul Victor Ponta anunţă data la care sunt dispuşi să revizuiască Constituţia, ne aliniem la acest efort, de îndată ce premierul anunţă data la care sunt dispuşi să demisioneze din Parlament vom fi şi noi prezenţi acolo pentru o demisie colectivă".

Ea a dăugat că revizuirea Constituţie este o obligaţie pe care şi-au asumat-o toate partidele.

Întrebată dacă PDL este de acord cu comsarea alegerilor prezidenţiale şi europarlamentare, Adreea Paul a spus că PDL acceptă orice discuţie legată de modificarea Constituţiei şi numai în cadrul acesteia se poate pune problema comasării alegerilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andreea Paul,
Ponta,
USL,
Parlament
/actualitate/andreea-paul-cand-ponta-anunta-demisia-usl-din-parlament-vom-fi-acolo-pentru-o-demisie-colectiva-10520585
10520585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.