Anastase: Ponta are probleme serioase in PSD. Cand ai succes, esti bun, cand nu, oamenii te schimba

Postat la 29 octombrie 2010 38 afişări

Victor Ponta are probleme serioase in PSD, iar membrii cu experienta ii pregatesc o surpriza neplacuta, sustine presedintele Camerei, Roberta Anastase, la RFI, afirmand, pe de alta parte, ca nu are nimic sa-si reproseze in legatura cu modul in care Legea pensiilor a fost adoptata.

"Victor Ponta a facut foarte multe gesturi riscante politic, in ultima perioada. Riscante, din punctul dumnealui de vedere. A vorbit despre suspendarea presedintelui, pe un subiect care nu avea nici o legatura cu presedintele. A initiat o motiune de cenzura si a tinut opinia publica doua zile cu sufletul la gura, spunand ca mai are cinci voturi, patru voturi de luat, trei voturi, doua voturi, ca a doua zi sa aflam ca dansul s-a intalnit in birou cu zece parlamentari, le-a dat ce-a vrut si dumnealor pe urma l-au tradat. Sunt actiuni evident riscante pentru un om politic. Probabil ca singura batalie care i-a mai ramas de dus este aceasta batalie cu presedintele Camerei Deputatilor, din care el spera ca iese mai bine in fata propriilor colegi", sustine Anastase.

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
PSD,
Anastase
/actualitate/anastase-ponta-are-probleme-serioase-in-psd-cand-ai-succes-esti-bun-cand-nu-oamenii-te-schimba-7613314
7613314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.