Analiză New York Times: Numărul copiilor spitalizaţi în SUA cu COVID se dublează săptămânal. Cum explică medicii ATI situaţia

Postat la 10 august 2021 220 afişări

Analiză New York Times: Numărul copiilor spitalizaţi în SUA cu COVID se dublează săptămânal. Cum explică medicii ATI situaţia

O analiză New York Times arată că numărul copiilor spitalizaţi cu COVID-19, în Statele Unite ale Americii, se dublează săptămânal. În perioada 22 iulie – 29 iulie, SUA a avut aproximativ 72 de mii de cazuri de coronavirus în rândul copiilor.

În săptămâna 31 iulie – 6 august, au fost spitalizaţi, în medie pe zi, 216 copii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Conform analizei, la începutul lunii august 2021, numărul spitalizărilor copiilor a atins vârful din ianuarie 2021 – 217 spitalizări pediatrice.

Medicii din secţiile ATI spun că varianta Delta ar afecta copiii mai mult decât celelalte variante de coronavirus. Simptomele pe care le prezintă majoritatea copiilor sunt: secreţii nazale, tuse şi febră uşoară. Oamenii de ştiinţă afirmă că nu există suficiente dovezi pentru a susţine afirmaţiile medicilor.

New York Times a realizat o analiză în rândul copiilor spitalizaţi cu COVID-19 în Statele Unite ale Americii, iar în urma analizei au constatat că numărul acestora s-a dublat săptămânal.

Conform analizei, la începutul lunii august 2021, numărul spitalizărilor copiilor a atins vârful din ianuarie 2021.

New York Times arată că în perioada 22 iulie – 29 iulie, SUA a avut aproximativ 72 de mii de cazuri de coronavirus în rândul copiilor. Ceea ce înseamnă de două ori mai mult decât în săptămâna precedentă.

În săptămâna 31 iulie – 6 august, au fost spitalizaţi, în medie pe zi, 216 copii infectaţi cu SARS-CoV-2. Media zilnică a lunii ianuarie 2021 a fost de 217 spitalizări pediatrice.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
analiza,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.