Analist Moody’s: România va continua probabil să respecte acordul cu FMI şi UE

Postat la 07 februarie 2012 6 afişări

România va continua probabil reformele fiscale şi ajustările structurale iniţiate de fostul guvern, iar în acest caz demisia cabinetului condus de Emil Boc nu va influenţa ratingul de ţară, a afirmat analistul Moody’s Atsi Seth.

Moody's urmăreşte situaţia politică din România de la începerea protestelor, în urmă cu trei săptămâni, şi a avertizat deja că problemele politice, precum demisia guvernului, ar putea amplifica incertitudinile legate de strategiile economice într-un an electoral, a declarat Seth pentru MEDIAFAX. Seth a notat în acest context că numirea tehnocratului Cătălin Predoiu (ca premier interimar n.r.) arată că politicile guvernului vor respecta în continuare programul cu FMI şi UE. "Numirea tehnocratului Cătălin Predoiu sugerează că politicile vor continua pe drumul reformei fiscale şi a ajustării structurale iniţiate de fostul guvern", consideră Seth.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
moody's,
reforme fiscale
/actualitate/analist-moody-s-romania-va-continua-probabil-sa-respecte-acordul-cu-fmi-si-ue-9213425
9213425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.