Analist: Apple si Google vor castiga razboiul smartphone-urilor

Postat la 15 decembrie 2010 16 afişări

Cel mai mare trend in domeniul informatic, de la aplombul Internetului in anii 1990, este cresterea smartphone-urilor, mini-calculatoarele mobile care acapareaza piata telefoanelor mobile, scrie Yahoo Finance.

In cazul acestor gadgeturi, telefonul in sine trece pe locul doi, ceea ce conteaza fiind calitatea ecranului si a conexiunii la Internet, precum si numarul de aplicatii pe care telefonul le are.James Altucher, analist al Formula Capital, spune ca smartphone-urile vor deveni o moda mult mai mare si mai profitabila decat cred majoritatea oamenilor. Apple si Google vor castiga razboiul smartphone, in timp ce iPhone si Android continua sa castige cota de piata, pentru ca ofera cea mai buna experienta multimedia, multumita unei varietati largi de aplicatii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
Google,
smartphone
/actualitate/analist-apple-si-google-vor-castiga-razboiul-smartphone-urilor-7818145
7818145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.