ANAF anunţă că scoate la licitaţie bijuterii de milioane de lei confiscate. Vezi când şi unde are loc licitaţia

Autor: Cosmin Pirv Postat la 09 noiembrie 2022 767 afişări

ANAF anunţă că scoate la licitaţie bijuterii de milioane de lei confiscate. Vezi când şi unde are loc licitaţia

ANAF a anunţat miercuri că, în perioada următoare, organizează licitaţii publice pentru vânzarea de obiecte din metale şi pietre preţioase care au un preţ cumulat de pornire a licitaţiilor de aproape două milioane de lei.

Pentru licitaţiile care se vor organiza în Bucureşti, la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în 23 noiembrie, preţul total de pornire a licitaţiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint şi pietre preţioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de acţiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitaţie publică vor avea loc şi în Târgu Jiu sau Braşov.

Astfel, în 14 noiembrie, în Târgu Jiu va fi scos la licitaţie un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 9.418,43 lei, iar în 16 noiembrie în Braşov va fi organizată licitaţie pentru două gropuri, unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 65.078,22 lei şi unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitaţiei de 326.647,03 lei.

ANAF susţine că, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale şi/sau pietre preţioase.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
licitaţie,
aur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.